prodavnica poklona Beograd katalog

Nije lako odabrati poklon za muškarca. Nemate ideju, u nedoumici ste šta da mu kupite , sve dame imaju taj problem, to ume da nas muči danima, kao virus, neko na nervnoj bazi može čak da dobije i temperaturu, tako da čuvajte se, opasno je kada ne znate šta voli, šta želi i šta oseća. Bilo da je reč o Vašem potencijalnom dečku ili mužu, pored osmeha, skuvanog ručka – odaberite poklon koji će ga ostaviti bez daha. Te naše muške zverčice su sve teže za kupovinu poklona, a pitate se zašto?! Zato što oni ne čekaju rođendane, Novu godinu ili godišnjice da bi dobili ono što žele, oni to uzmu kada požele, a znate iz iskustva i same…

Dakle, šta pokloniti muškarcu, njemu, koji ima sve? Postoje određeni pokloni koje možemo da nabavimo ili same napravimo, a da njima nikada nisu pali na pamet. Sem parfema, dobrog ručnog sata, kožnog muškog novčanika i kaiša, lepe pamučne košulje, leptir mašne ili kravate i ostalih detalja, kao što su dugmad za manžetne i igle za kravate ima toliko dobrih, šaljivih ideja… Na primer igra pite ili torte koja se baca u lice je savršena za ,,zezatore”, ili, šta mislite o svilenoj-odelo-pidžami, kako bi Vaš dragi izgledao savršeno čak i kad spava, ili možda kapa koja će njegovu užasnu frizuru transformisati u savršenu za samo nekoliko sekundi. Za muškarce opsednute tehnikom leteća dron kamera je idealan poklon , da snimi sve svoje akcije, za spavalice kravata na naduvavanje. Ulošci za cipele koji greju mogu biti savršen poklon za muškarce kojima su uvek hladna stopala ili masažer za ista, jer su po ceo dan na nogama… Takođe, izbor za poklon za Vašeg muškarca može da bude i bušilica za njegove projekte.

Drage moje dame i nežniji lepši svete, toliko ima originalnih ideja za odabir poklona za njega, Vašeg muškarca, naše snagatore i zverčine, samo budite maštovite i volite sve što je on i Vaš poklon će za njega biti pravo uživanje.