pokloni, prodavnica, sa, poklonima, za, pokline, u, Beogradu

Drage dame, obradujte svog muškarca kvalitetnim kožnim novčanikom, jer novac nikada nije lepše aranžiran i brižljivije čuvan nego u kvalitetnom muškom novčaniku.

Neka novčanik Vašeg muškarca bude što manji, kako bi stao u džep, jer kao što i same znate muškarci ne vole torbe i bespotrebne stvaari, već mali novčanik da ga što jednostavnije upakuju, a i da se ne lažemo, u malom novčaniku veća je gomilica novca, pa nekako izgleda kabastije.

Muški novčanik bi trebalo da ima mnoštvo pregradica za platne kartice i pod obavezno odeljak za Vašu fotografiju, po mogućnosti što izazovniju i lepšu. Novčanik mora da bude od prirodne kože, jer se naši dragi muškarci emotivno vezuju za novčanike. Bilo da volite večno i klasično, za sva vremena, otmeno – elegantno ili sportski-jednostavno, novčanik Vašeg muškarca mora biti izdržljiv i kvalitetan, pa zato pri odabiru takvog poklona vodite računa o tome, jer dobar novčanik muškarcu daje moć i privlači energiju plaćanja, što je jako bitno i za Vaš život.

Drage moje, ne zaboravite da pri poklanjanju novčanika Vašem voljenom sem fotografije, koja je obavezna, ubacite i nešto novca i naravno malo uključite maštu, nekom lepom porukicom obradujete dotičnu personu, sadržaj može biti po Vašoj želji, evo i primera: ,,Ljubavi, važno je da u novčaniku uvek bude više novca od planiranog, jer kako se kaže – od viška glava ne boli.” (njegovo tumačenje poruke nije puno bitno). Eto, drage dame, nadam se da sam Vam pomogla svojim savetima da što bolje obradujete Vašu jaču polovinu lepim i prikladnim, kvalitetnim kožnim muškim novčanikom.